dinsdag 29 augustus 2006

KEEPER


Ohjee, dus onze nieuwe keeper doet dit jaar niet mee. Wie staat er zondag dan onder de lat tegen RIOS 31-3? Vrijwilligers? Het keeper probleem van Bor is in de wijde omtrek bekend :(
We spelen trouwens om 11:00 thuis, dus allen op tijd daar zijn!
UPDATE: Los van het keeperprobleem waar wellicht al een aanmelding voor is gevonden, heb ik nog een heugdelijk nieuwtje! Den Dek KUMP BEK!! Hij is afgelopen week geholpen aan een pees op de knie, en zal na een kleine revalidatie weldra weer verschijnen bij de hoofdmacht! Okay okay, we moeten nog even geduld hebben, en die tijd moet den Dek ook nemen om goed te herstellen maar de stap in de goede richting is gezet!! :-) (en zijn computer doet het ook weer! ;-))

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Lex Boymans belle!

Anoniem zei

ik heb me toch ook opgegeven als lid van vv born, ook al ben ik bijna 50 jaar. Als keeper kan ik altijd uithelpen, in welk elftal ook; dus ook in Born 3!!!!

Anoniem zei

overigens, wie moet die nieuwe keeper dan wel niet zijn?

Ron Dijkstra zei

Beste van Beveren, je bent altijd welkom bij de club! Als je wilt keeperen zou het helemaal perfect zijn! Zondag aanstaande begint de competitie namelijk al. Donderdag a.s. spelen we altijd een partijtje voetbal, van 19:30 tot 21:00 uur. Kom maar eens langs en neem de keksen maar mee, kun je gelijk los!
(mocht je zondag niet kunnen laat dat dan via deze site weten, of via een mailtje naar 3ebor@home.nl )
Albert Lamberichs zou volgens mijn bronnen willen keepen, maar ziet er toch liever vanaf.

Anoniem zei

voor alle duidelijkheid,foppe, ik heb vorig seizoen ook al een paar wedstrijden in het derde gespeeld; misschien is je dat ontgaan!!!

Ron Dijkstra zei

Jaja, het kwartje is gevallen. Lex was het toch? 't is niet eenvoudig te raden wie 'Van Beveren' is! hahahaa :-)

Anoniem zei

BEste Foppe

Es eine naam wie Van Beveren op de sait sjtuit, is det zeker gesjreeve onger de echte naam Lex Boymans.
Deze man zaet det der 50 is, aan de kop te zeen is det der auch, mer zien lief geit nog wie eine sjpaanse peper van 2 weken aut.
Auch is Lex eine man wo miene legendarische pap (ger kent m nog de Thom Reijnders) mit gebald haet. Ich ken mich nog herinnere es klein menke toen er ein opsjteutje woar en Lex in de kis sjting en hae ut beste meine gezeen te hubbe.
Dae Jan van Beveren kwoam den auch wie eine TGV II aangerend en wie der sjtil sjting (met ein 30 mtr sjtopsjpoar achter m) begoosj der ens teage de sjeids te zekke wie t in ein zoat.
Lex waat ich hie mit wil zekke, doe bes eine man de luuj van acheroet sjtuurt en gaut auch op t sjpel hubs. Doarom bin ich ooze leeve heer dankbaar dat ich 4 wedstrieje mit dich hub mooge balle.
Kom Aan en tot hulps

Ron Dijkstra zei

hehehe -AMEN-! ;-)