dinsdag 29 augustus 2006

Donderdag 'meeting'

Zoals inmiddels bekend spelen we zondag de 1e wedstrijd thuis om 11:00 uur. Donderdag echter is er weer trainen! Na de training is het 3e om 21:30 uur uitgenodigd voor een overleg dat gaat over het komende seizoen. Zoals enkele na de vorige training al mee hebben gekregen laat het aantal spelers voor het 1e t/m de 4e team van Born te wensen over. Het 1e en 2e hebben een magere selectie die gevoed moet worden van spelers uit het 4e en eventueel 3e.

Zoals ondergetekende het begrepen heeft, komt het 4e team dit seizoen te vervallen. Let op, hopelijk is dit slechts 1 seizoen van toepassing! Er gaan een aantal spelers per toerbeurt het 2e (wellicht 1e) elftal uit de brand helpen waar nodig. De resterende spelers van het 4e zijn van harte welkom bij het 3e, of bij de good old veteranen.

Wellicht is er donderdag avond na de training meer bekend over de nabije toekomst van Bor, dus als je niet wilt trainen, kom dan in ieder geval om 21:30 uur eve by Sjanne in de kantien!!

Reacties van een ieder, al dan niet actief zijn van harte welkom in de comments. (klik hier voor een korte handleiding om een bericht te plaatsen)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zoals ik je al eerder heb gezegd foppe, kan ik zonodig zolang paul is geblesseerd, het hele seizoen in het derde keepen. Misschien kun je dit donderdag meenemen.

Ron Dijkstra zei

Perfect, Lex was je naam toch? Dan neem ik dat donderdag mee!