zondag 2 oktober 2005

Mooie wedstrijd, en toch verloren...

Allereerst bedankt voor de grote opkomst! De eerder afgemelde spelers Berry (klik) en Mark (zie foto) waren toch zo sportief om te komen voetballen ondanks de blessures van de afgelopen week. Daardoor stond het 3e Bor toch mooi met 3 wissels in Sittard te spelen, en luxe probleem dat we nog niet eerder zo gekend hebben. Daarnaast worden ook Marcel (?) en vooral ook Tim (b-jeugd) bedankt voor hun grote inzet.
De wedstrijd was een spannende pot, welke het 3e Bor vooral in de eerste helft van de wedstrijd naar zich toe hadden kunnen trekken. En zoals het dan meestal gaat, ging het ook dit keer. In het begin van de tweede helft viel de goal aan de verkeerde kant. Dankzij een mooie, kruislings ingekopte bal van Ton Biesmans (klik) kwamen we mooi terug op 1-1.
In het laatste kwartier hield de achterhoede het niet meer, en werden de 3 punten weer door D.V.O. naar zich toe gehaald.
Alles op alles gezet, zelfs The Flying doctor kreeg te maken met The Flying Keep (klik) die helemaal op de zestien van de tegenstander te vinden was. We konden de verdiende gelijkmaker niet forceren, en moesten met nul punten weer op naar huis...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was een inderdaad een leuke wedstrijd, alleen hadden we toch wel 1 punt verdient. "Das Phantom" heeft zich eventjes laten zien in de tweede helft. Ik hoor het wel als jullie nog een keer mensen nodig hebben.

Anoniem zei

Tsjaa zo zul je zien dat mijn werkgever het presteert om me te laten werken/aanwezig zijn als er belangrijke matches op de kalender staan.
Ik ga ervan uit nu we volgende week vrij zijn dat er hard getrained wordt op de donderdag. want sparen voor een wedstrijd is nu geen excuus meer. Ik verwacht dat onze KOOTSJ hier op toe kijkt.
en voor degeen die het nog kan op dinsdag en vrijdag traint de SELECTIE.

Ron Dijkstra zei

Hehe, ik zie dat ook hier de jeugd actiever is dan de gevestigde orde, maar ja, die zijn dan ook niet van de achterbank generatie/msn generatie :P
Okay Butcher, door je geregelde commentaartjes ben jij Spammert van de week!