maandag 19 september 2005

Spectaculaire wedstijd!

Voor de wedstrijd was dit keer niet de huis-reporter aanwezig voor een verslag, maar heeft Thei de bouwer de wedstrijd als volgt omschreven:

spectaculair verloop! eerste helft van één nul achter na een 1-2 voorsprong tot uiteindelijk in de rust 3-3! Na de rust konden we het niet meer houden uiteindelijk een 6-3 nederlaag een onterechte penalty, Martin kon tot 2 maal toe de bal niet in het netje krijgen. Scoorders van Bor Wimke, Jean en Tony! Liefst drie zonen van ons voetbalde mee, Stan, Danny, Tom en daarnaast was ook Tim Philippen er nog eens bij!! Het derde gaat verjongen!!!

Aldus onze verslaggever...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja inderdaad hebben we verloren van FC Geleen Zuid. Alhoewel we de 1e helft de betere waren en hun middenveld slecht was, hadden hun het geluk dat ze het geluk aan hun zijde hadden, 3 *** goalen die op 1 of andere abnormale wijze in onze goal gingen (Zeg maar we stonden erbij en keken ernaar)

Na de penalty geloofden wij het wel en namen we alleen de vuile spullen mee naar huis ipv de drie punten.
Complimentje aan de jeugdspelers, die toch ondanks hun jonge leeftijd hun mannetje stonden tegen personen die soms hun vader konden zijn/hele oude broer konden zijn.