zondag 25 september 2005

5-0!

Omdat het Limburgs nog niet op acceptabel niveau is, wordt er deze keer weer in het Nederlands gepost :)
Vandaag, ondanks een regenachtige morgen toch nog prachtig weer om een pot te voetballen. Al spelende kwamen we er achter dat er wellicht dubbele cijfers te behalen waren. Ons hergeboren zwaantje Ton Biesmans stond dermate scherp te spelen dat het voor de lijnrechter onmogelijk was zijn vlag niet te zwaaien... Ondanks dat kwam hij langzaam beter in het spel, en tikte Ton toch mooi drie keer binnen.
De flying doktor had weer ruzie met de paal en gaf zowaar de bal af aan Thei die beheerst binnentikte. Of was dit de manier van Wim om te scoren via een medespeler waar het rechtstreeks niet lukte? Thei, ook wel Hong Kong Foei, was vandaag een beetje besluiteloos (bestelde na de wedstrijd ook AA-pils-koffie) kreeg van Paul het advies zich volgende keer maar helemaal in te smeren met gel, zodat ie tenminste staan bleef ;-)
De tweede helft deden Frans en Martin mee met de mannen uit Genhout, omdat er voor spek en bonen een 2e helft gespeeld werd.
Paul hield in ieder geval mooi de nul, wat een kwaliteiten heeft deze man toch. Eens kijken of dat volgende week tegen de topper ook gaat lukken.

1 opmerking:

Anoniem zei

besluiteloos, besluiteloos! In de eerste helft prachtige assisten, beheerste goal (reeds donderdagavond voorspeld) dus is er in de tweede helft de concentratie wat weg daarbijgevoegd het hobbelige strafschopgebied, het hoge gras, onnauwkeurig aangespeeld en en en .....