maandag 29 augustus 2011

Nieuw seizoen, nieuwe prijzen, nieuwe (?!) regels


Hallo manne,

na een eerste wat onwennige helft en een gewonnen tweede helft tegen Spaubeek is de kop van het nieuwe seizoen er weer af. Tijd om nog even voor de competitie start op 4 september a.s. een aantal afspraken te maken. Ik hoop dat we er opnieuw een gezellig, sportief succesvol seizoen van maken. Daartoe, mogelijk ten overvloede een aantal afspraken/spelregels.

-Donderdag a.s. spelen we een oefenwedstrijd tegen Born-4; aanvang half 8 aan-/afmelden kan via Teamlink of via de shoutmix (linkse kolom).

-Voor de wedstrijden in de competitie blijft regel dat aan- en afmelden kan gebeuren tot en met donderdag voorafgaand aan de wedstrijd om 20 uur. Nieuw is dat te laat en/of niet aan-/afmelden een boete gaat opleveren. Vorig jaar ging het namelijk te vaak fout en was ik tot zaterdagavond aan de slag om genoeg mensen te ronselen. We doen een teamsport, dus laat je maten niet in de steek. Natuurlijk is voorkomen beter dan betalen, dus zorg dat je gewoon op tijd laat weten wat je doet!! Te laat aan-/afmelden gaat €2,50 kosten; niet afmelden €5 en bovendien ben je de volgende wedstrijd geschorst! De boetepot gaat gelden als basis voor de seizoensafsluiting.

-Gelet op de ervaringen van vorig jaar stel ik voor een roulatie-systeem toe te passen bij het poetsen van de kleedlokalen bij thuiswedstrijden. Als we om de beurt met twee mensen het eigen kleedlokaal en dat van de tegenstander schoonmaken komen we een keer of twee per seizoen aan de beurt en is niet iedere keer dezelfde (lees Foppe) de klos.

-We zijn als team ook verantwoordelijk voor het behoud van de tenues. Inmiddels hebben we een aantal nieuwe sokken en broeken. Als er iets kapot is geef het door, dan gaan we achter nieuwe aan. Zorg dat alles terug komt en we evenveel spullen hebben na afloop als ervoor.

-Trainen, samen met het 4e is nog steeds op donderdag van half 8 tot 9. Hoe laat het na afloop wordt, bepaal je zelf..

-Binnenkort gaan we met de VV Born auto's wassen; Geef je op als vrijwilliger!! Aanmeldingsformulier staat bij het artikel op de Bor3-website

-Volg de website goed, zodat je op de hoogte blijft en lever ook zelf af en toe je bijdrage met berichtjes od reacties..

Het klinkt misschien een beetje streng, maar... zo is het ook bedoeld!! Als we er samen het beste van gaan maken kan iedereen op een plezierige manier zijn hobby uitvoeren.

Paul

9 opmerkingen:

Anoniem zei

zullen we die boetes maar in weissbier in kaart brengen lijdert

D'n Lijdert zei

Als je wil: te laat afmelden 1 weissen-bier; niet afmelden 2 weissen-bier en een wedstrijd schorsing..

Anoniem zei

dat hengt er vanaaf, of ze dea Weitze by Pee hoals, of dea doere zoere zeik by de Sjoester...

Anoniem zei

vur straf zoere zeik? Ik vind het toch mooi dat Pee zonder zijn vingers in het glas te proppen kan tappen. Mijn complimenten!

Baas B zei

Lekkere biertjes, die witbiertjes (in de kantine). Blij dat het seizoen weer begonnen is...

Anoniem zei

Hey Lijdert,

hebben we de hamlappen al bij elkaar?

D'n Lijdert zei

Al 5 aanmeldingen, een 4-tal toezeggingen en de rest weet ook dat we moeten...

Meneer Ton zei

Meneer de Lijdert kan ik ook 1 uur corvee krijgen?
Groetjes Meneer Ton.

D'n Lijdert zei

Toni, je komt er nu goed vanaf omdat je op tijd hebt afgemeld; corvee kan altijd in de vorm van extra poetsbeurt (met of zonder briefje van Jacki!)