donderdag 21 januari 2010

De Kantine is vanavond open


... voor de een koek en zopie, voor de rest vers getapt bier. Vanavond gaat er getrained worden heren.!! (met dank aan Der J. die Der P. even gebeld heeft.)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu al een reaktie in 2010 en het jaar is nauwelijks begonnen. De webmaster(s) moeten daar toch bijna gek van worden.....
Dit bericht is bestemd voor onze lijdert. Gisteren voor het eerst weer getraind ( geen poortje gelukt..), maar geloof het of niet, dit keer zonder ribblessure, dus ik ben zondag van de partij. Volgens Foppe gaat het heel hard vriezen, maar hier geldt, de wens is de vader van de gedachte. De vrieskou komt nauwelijks voorbij Leipzig en zal Friesland niet aandoen, laat staan Bor... Hebben we al 16 man bij elkaar???

Anoniem zei

Afzender vergeten onder het vorige commentaar, maar dat was wel duidelijk -> fdtep
Wisten jullie dat Michel ook Noren heeft, tenminste hij zei ik ga eens zoeken thuis.... Foppe wist het zeker en Rob ( de master van de poort en de goals op donderdagavond) bevestigde ook in het bezit te zijn van Noren, ook alliep dat niet over van overtuigingskracht. "Bij ons voor de deur kan je uren schaatsen en tochten van kilometers lang maken als het gevroren heeft" aldus Rob; kan je nagaan waar hij ( in gedachten ) woont.... Nadat de kaarttafel hem er stilletjes op gewezen had dat hij inmiddels in Bor woont daalde het enthousiasme meetbaar.
Tot slot een geheel nieuw voorstel op de trainingsavond. Met de mannen naar de wintersport. Eerst maar eens peilen hoe de belangstelling is. Ik hoop dat de webmaster geen problemen krijgt met het in stand houden van de site vanwege alle reacties.
Een ding is zeker, ik ga deze maand nog eens naar 3eblogspot.com........ fdtep