zondag 17 februari 2008

Ean - Ean! (Bor 3 - Sustere)

Good gedoon hearen! Ter opfrissing; eind vorig jaar verloren we nog met 9-1 bij Susteren, dus we blijven volgens de statistieken sinds 2 december 2007 ongeslagen!
We hadden weer een bont team op de been; jong en oud, iedereen aanwezig (op een paar na).
Het eerste kwartier ging ondanks het gladde/harde veld Bor 3 goed af. Een paar kleine kansen, maar meer ook niet. In de tweede helft van de 1e helf kreeg Susteren toch wat meer vat op het spel/veld en probeerde de eerste treffer aan hun zijde te laten vallen. Maar het bleef 0-0 tot de rust.

Tijdens de pauze bleek wel dat het lastig scoren was; het veld bleef op plekken lang hard en glad. Het team dat het eerste zou scoren zou met 3 punten naar huis gang, werd er beweerd.
Halverwege de tweede helft kwam de goal van Susteren. Na het onderscheppen van de bal, overdonderden ze de achterhoede met een snelle aanval: 0-1.
Martin Bos vond het genoeg geweest, en ging direct na de aftrap op avontuur. Hij passeerde 1... 2.... 3.... 4... 5 (?) spelers; kwam van eigen helft en op de elf passte hij beheersd in de lange hoek. Mooie zeer snelle tegenslag van Bor3!
Daarna ging bij beide kanten de deur op slot en bleef het 1-1 tot scheids Karel er geneug van had.
Manne, chappeau!

1 opmerking:

D'n Lijdert zei

Manne puike prestatie tegen Zöstere! Een dik verdiend punt en belangrijker nog de onegslagen cyclus zet zich voor met perspectieven op meer: DVO, FC RIA en Stadbrook, dat zou zo maar eens een voorjaarsserie van 9 punten kunnen worden!!
We gaan ervoor; of niet soms??
Bai de wee: de wedstrijd van zondag is nog steeds niet zeker, dus check regelmatig deze site om te zien of het doorgaat. Iedereen erbij zondag??