maandag 14 mei 2007

Is it a plane is is a bird?

Onder snelheid verstaat men in het algemeen de mate waarin een grootheid met de tijd verandert. Bij Bor3 vertaalt zich dat op de volgende manier:



Tim, hartelijk dank voor je uitleg, man man wat ben je rap! Blijf lekker bij het 3e spelen! (Ohja, zet je volume lekker hard! ;-)) Enne 't filmpje waar dit fragment uitkomt staat hieronder. Veul plesaier, veier baier!




Dennis schiet 'net' naast


Dennis heeft wederom een kans

8 opmerkingen:

Anoniem zei

De situatie:

en zoals je al ziet, de aanhouder wint. je ziet dat door een perfecte steekbal-achtige breedtepass van (naar mijn visuele mening) thee linssen, de bal perfect wordt gedistribueerd. Toch zie je dat er onnodig veel fysieke energie door hennepkuilstraat nummero 7 gebruikt wordt om de bal te accelereren hierdoor treedt er een snellere verzuring op in de gespierde body van deze betreffende Tim P. Hierdoor zie je dat een willekeurig persoon van de tegenpartij de bal zonder veel energie kan verwerken tot een ongevaarlijke inworp.

hoewel er dus een respectabele hoge snelheid wordt gehaald, wordt er dus relatief(einstein) gezien veel te veel energie verbruikt. Dit kan resulteren in een vervroegde climax van de energie-efficiente periode. waarna een onvermijdelijke vroege wissel, of zelfs blessure kan plaatsvinden.

Het Advies:

Door een achterstallig trainingsschema in de eerdere jaren van Tim P, is hij niet voldoende voorgelicht in het efficient verbruiken van energie. ik raad hem dan ook aan om een duidelijke keuze te maken of hij nu voor de zogenoemde ''selectie'' gaat, waar hij ongetwijfeld nog verder achter zal raken in zijn ontwikkeling, of zoals ik zelf zou adviseren, het uitmuntende trainingsschema volgen dat elke donderdagavond aangeboden wordt aan de oostzijde van het centrale sahara-achtige trainingspit, op de sportfaciliteit van vv born.

Het resultaat:

als Tim P zou kiezen voor een training aan de bornse praktijkfaculteit van energie-efficientie, zal dit resulteren in een gestage opbouw van zijn fysieke welzijn. hij zal dan uiteindelijk zijn energie zo kunnen besteden dat hij een volledige wedstrijd prachtige zogenoemde ''outbursts'' kan maken. Maar dan natuurlijk op een energiezuinige manier.

Kortom, Timpke ich zeen dich donderdig he junke.

De verkeshei

Anoniem zei

Bijvoorbeeld:

Als we enkele momento dado's terugspoelen op dit zeer educatieve trainingsvideotje, zul je zien dat er ook elkele personen binnen de vereniging zijn, die hun energie perfect kunnen doseren. als we ongeveer 8 seconden terugspoelen, kun je zien dat Johan d. R. zijn energie uitstekend doseert in een volledig gecontroleerde beweging om zijn BEIDE opponenten op een verkeerd been te zetten. hij doet dit zo subliem dat er daarna tijd genoeg is voor een perfecte pass op T. Linssen. waarna de bekende actie wordt vervolgd. Tim P, neem een voorbeeld aan deze technische brok vernuft uit de Omstraat.

De verkeshei

Ron Dijkstra zei

Hahaha, ook een mooi verhaal, kun je nagaan: wat Tim op het veld doet is niet met een paar woorden te omschrijven! Trouwens donderag wordt er niet getrained voor zover ik weet.
Had je je geluid ook lekker hard staan toen je het filmpje met Tim in de hoofdrol bekeek?

Anoniem zei

Wat ein beelder zeen dit om te bekieke vanoet de luije sjtool.
Mer der wurt waal gesjreeve een perfecte steekbal-achtige breedtepass van Thee Linssen en een volledig gecontroleerde beweging van Johan de R, mer van wo begint ut...Kiek den mer ens gaut noa ut begin van ut filmke...




Oke ger zalt waal allemoal al gekeeke hubbe.
Ut volgende gebeurt;
Eine aafgesjlaage veurzet van Armada wurt onger controle gebrach door de Ex Veursjtopper, dae zuut in ein flits Johan de R vrie sjtoan, mer auch zuut er eine Rood-Witte tornado aankomme.
Mede door de rus in de verdediging dae hae oetsjtroalt noa teamgenoote wet hae gebroek te maake van de kwaliteite van Johan de R, de inderdaad mit eine sjitterende beweging zich vriesjpeelt, de ummer solide sjpelende Thee aansjpeelt dae vervolgens de TGV loat wirke in Tims aafgetrainde lief.

Ut moraal van ut verhoal is det ger geweun kwoad zeet det ich bie de Rood-Witte (met get Sjwart erin) goan voetballe en mich niet in dit verhoal wilt betrekke.

Een zeer joamere constatering, mer helaas nix meer aan te doon.Mer zet mer veul filmkes oppe said, den ken ich de trainer volgend joar insjaakele om de spelwijze van Bor3 te ontrafelen.

Gegroet

De Ex Veursjtopper

Foppe kens ze mich ein kopie gaeve van mien aafsjied?
Ich heur ut waal

Anoniem zei

Hiej noe auch een berig van de TGV Tim: Dea betreffende actie woort neit 100% door mich benut, omdet ig mich in de letste meaters verstapte en doadoor sjnelheid verloor. Es det neit woar gebeurt, den hei dea verdediger mich neit ens zeen aankomme zo sjnel woor ig! Verder is t filmke waal leuk, Foppe maakte mich al wakker op ut C1000trainingskamp te Bor met de mededeiling det ig oppe site stong en moosj kieke. Ig zal in de zomer wier aan mien fysieke gesjalte goan wirke(leas: veul nao Zitterd om get te drenke) en volgend seizoen in ein van de senioreteams mien volledige sjnelheid tot zien reg te loate komme. Misjien waal in ut 3de es ig een goot aanbod krieg. ;)

Anoniem zei

Om nog effe door te brenne op det Einstein gebeure: E = M x C^2, doamit kens se bereakene wieveul energie ig in eine keer mot generere om tot de leegsjnelheid te komme( Veur de natuurkundefreaks: 6.055.200.000.000.000.000 Joule oftewel 6,0552 x 10^8 Joule oftewel 6,0552 x 10^5 KiloJoule oftewel 6,0552 x 10^2 MegaJoule, oftewel meer den de energiebehoefte van gans Nederland in een gans joar!) Det zeen heel get blikskes Red Bull... En dan mer denke det ig stjom bin, ig doon mich allein mer zo veur =)

Anoniem zei

ahha verstapt.. zo zie je maar weer. door jaren lange ervaring EN intensief speurwerk is ook deze zaak weer tot een goed einde gebracht.. zoals ik al zei.. een blessure of vroegtijdige uitval

Wie is die man die in het begin van het filmpje de bal heeft?

Anoniem zei

det is ozze letste man! John (neet van de friettent!)
Trouwens ich zoag op ut filmke dat deze actie van mich het einige gooie waas van mich in die helleft det ich gespeeld hub.
Volges mich zoatte in die eieren met spek van John verdovingsmiddelen!