donderdag 22 februari 2007

Zondag 4 maart

Weer droog van de Carnaval? Mooi!

De eerste wedstrijd van het jaar komt er al weer aan. Zondag 4 maart spelen we om 11 uur thuis tegen Lommerich 2. Ikzelf ben er waarschijnlijk niet bij, mocht ik het redden kom ik zeker langs.
Groeten uit Vietnam, Fop..

6 opmerkingen:

Anoniem zei

hebben ze daar ook lege glazen in Vietnam?
Bij ons in ieder geval wel herstikke leag!en sjiek waer gehad.
Stuur nog eens wat foto`s uit vietnam
gr thei

Anoniem zei

Tadadada
Truuk van weg geweas,Uche Veursjtopper haet in de wenjtersjtop eine teagesjlaag van jewelste gehad en zit noe noa de letste kuur te popelen om de sjwarte kickse weer aan te trekke.
De eesjte keer in zien laeve geit r het advies vanne dokter noalaeve en t rustig aandoon.
Saame mit Jean Hoedemaakers hub ich aafgesjprooke det ich mit hum aan de truuk-comming-herstel-periode goan wirke bie de veeteraane.
Zodra mien lief mich aangeuf det ich der kloar veur bin zal ich miene hart en zeel geave veur BOR 3

Tot sjnel en wae wit kom ich zunjig kieke

Gegroet zeit gij

Uche Veursjtopper

Anoniem zei

Hallo makkers,

Dat is al weer even geleden he. Druk seizoen gehad toen jullie zaten te niksen of Carnaval te vieren. In die periode was ik te vinden op de schaatsbanen over de hele wereld en de laatse weken nog met AZ in de Uefa cup. je ziet winterstop was er voor mij niet bij. Maar nog effe en dan ga ik me weer op het veld richten en vooral op jullie: Born 3. Ik heb wel al met Wim Van de Heide (of hoe heeft jullie accomodatiebeheerder ook weer?) overlegt dat hij de wedstrijden van zondag er maar uit moet gooien. Ik zit nog in Calgary voor de World Cup wedstrijden en bovendien heb ik gehoord dat je toch niet zonder boot het veld op kunt, dat jullie Frisia-captain nog in Vietnam zit, de keepers nog/weer geblesseerd zijn, Frans nog zit met de naweeën van het Winterschilderen, Den Dek te veel polonaise heeft gelopen, zodat zijn knie nog altijd niet deugd, Jean C. nog bezig is met tegelen in de kleedlokalen etc. etc. Wacht nog maar een weekje(s), dan ben ik ook weer van de partij. Mazzel.

Anoniem zei

Nou Dirk, je gebeden zijn verhoord, zojuist heeft Hub Delahaye me gebeld en hij heeft me te kennen gegeven dat we dit weekend nog niet op de velden mogen van het S.L.O.S., dus heren van het derde, jullie mogen zondagmorgen nog ff blijven liggen en misschien volgende week wel een wedstrijd.
groetjes, Kootsj

Anoniem zei

hey Foppe heb je daar in Vietnam je conditie nog een beetje onderhouden?

Sjeng

Ron Dijkstra zei

Goeie vraag Sjeng! Vanavond is er weer trainen, dus wel zullen zien. Dan toch maar dat klokkie van de Aldi kopen met hartslagmeter ;-)