zondag 11 december 2005

Urmond-Born 3: 1-4!!

De morgen begon al goed, de koots belde al om half tien mij uit bed of het wel doorging bij hem was het mistig buiten!

Of ik nog wist hoe de telefoonlijn werkte als het afgelast zou worden.

Hem uitgelegd dat Frans als eerste gebeld moest worden en dat hij gelijk aan Frans moest zeggen dat hij wim moest bellen. Daarna moest hij aan Frans zeggen wanneer hij Wim had gebeld dat Wim  John moest bellen  en als Wim John eraan had dat hij dan………..

Enfin, de wedstrijd ging toch door.

Onze good old Dennis was weer boven water, de hele nacht geen oog dicht gedaan van de spanning kwam hij live van de DSM de kantine van Urmond binnen.

Het was nu nog alleen wachten op die TT”tjes  van de Koningstraat.

11.15 kwamen ze alsnog opdagen, wat bleek Tony had keurig de auto ontdaan van een ijslaagje, lekker de kachel aangezet de voetbaltas in de auto gezet en ging nog vlug effe tevoet der Ton ophalen. Eenmaal terug weg auto en vrouw!

De achtervolging ingezet helemaal tot Sittard gereden alvorens ze klem kon worden gezet met het verzoek om onmiddellijk die tas in te leveren.

Wat een romantiek.

En zo begonnen we zeer gemotiveerd aan de wedstrijd.

Goed combinerend kwamen we alras op een nul een voorsprong door een intikkertje van Wim. Even later na een mooie voorzet van Ton een kopdoelpunt van Thei, de afdruk van de bal staat nog op zijn haarlint.

Effe later hadden we het geluk aan onze zijde, bij een voorzet van Urmond leunde Dennis zodanig op de tegenstander ( ze zijn hem nu nog aan het uitgraven) in het strafschopgebied dat iedereen van ons (behalve Dennis) dacht een penalty.

De zeer goed fluitende scheids keek gelukkig de andere kant op.

Desondanks was het even later 1-2. Bor zette er nog een tandje bij en net voor de thee een debuut doelpunt van een van de joungsters nl Lars Moohr. 1-3.

Na rust bleef het nog een tijdje spannend, wij verzuimde de voorsprong uit te bouwen, Wim , Tim en Lars Looffen misten nog enkele fraaie kansen waardoor Urmond nog kansen kreeg.

Gelukkig 10 minuten voor tijd na een fraaie diepte pas (zijn tweede asssit deze morgen) van der Ton sprintte Tim de diepte in en met een fraaie boogbal verdween de bal in het netje 1-4!!

Wederom drie punten! We staan inmiddels op 25 punten. Volgende week nog een keertje ertegen aan tegen Sittard oost.

Een tweede plaats ligt binnen bereik.

 

 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jongens, waat eine diek van eine match.
Een geweldig debuut van wederom eine nuuje "poet" en Tim weat auch alweer wie der eune bal noa de keurnervlag mot sjeete om de bal vanaaf 30 meter in de kruusing te sjeete.
Volgende week Sittard Oos toes.
Es ver hie weer 3 punjte pakke zeen ver wiet op weag om SVM in t sjpoar te bliefe

Ron Dijkstra zei

Non de ju, 'k zit hier met kippevel op de armen, ook al is het dertig graden hier in Vietnam! Fantastisch gedaan manne! Chappeau!